Fannie mae

Fannie Mae kondigt een nieuwe emissie van Benchmark Notes(R) op 2 jaar en heropening van Benchmark Notes op 10 jaar aan

WASHINGTON, September 8 /PRNewswire/ --

Hierna volgen de details van de emissies van Fannie Mae (NYSE: FNM):

Op 2 jaar (nieuwe emissie) Op 10 jaar (heropening) Koersdatum 13 september 2006 13 september 2006 Betalingsdatum 15 september 2006 15 september 2006 Vervaldatum 15 september 2008 15 september 2016 Omvang van emissie/
in omloop US$ 4 miljard US$ 1 miljard/US$ 4
miljard

Coupon Nog te bepalen 5,250 Coupondata Jaarlijks op 15 maart Jaarlijks op 15 maart
en 15 september en 15 september
beginnend op 15 beginnend op 15
maart september
2007 2006
CUSIP 31359MX40 31359MW41
Notering Een aanvraag wordt Een aanvraag wordt ingediend voor notering ingediend voor notering
van de effecten op de van de effecten op de
EuroMTF-markt van de EuroMTF-markt van de
Luxemburgse Luxemburgse
Effectenbeurs effectenbeurs

De belangrijkste medebeheerders voor de emissie op 2 jaar zijn Barclays Capital Inc., Banc of America Securities LLC en J.P. Morgan Securities, Inc. Medebeheerders zijn Bear, Stearns & Co. Inc., Blaylock & Company, Inc., FTN Financial Capital Markets, Goldman Sachs & Co., HSBC Securities (USA) Inc., Lehman Brothers Inc., Morgan Stanley & Co. en UBS Securities LLC. Er is een specifieke verkoopgroep bestaande uit 10 andere makelaars.

Fannie Mae is genoteerd aan de beurs van New York en werkt conform federale statuten. Fannie Mae wil via haar 'American Dream Commitment' de huizenmarkt meer toegankelijk maken voor miljoenen eerste eigenaars, het aantal eigenaars van huizen bij minderheidsgroepen optrekken tot 55 procent, voorkomen dat miljoenen gezinnen die een huis hebben gekocht of huren, het dreigen te verliezen en het aanbod aan betaalbare woningen uitbreiden waar die het meest nodig zijn. Nadere informatie over Fannie Mae kunt u lezen op internet op www.fanniemae.com.

Dit persbericht vormt geen aanbod om effecten van Fannie Mae te verkopen en is ook geen verzoek tot een aanbod om deze effecten te kopen. Niets in dit persbericht mag worden opgevat als een advies over de voordelen om een bepaalde belegging te kopen of te verkopen. Een beslissing om te beleggen in de effecten waarnaar hier wordt verwezen, dient uitsluitend te worden genomen op basis van de informatie in het emissieprospectus van Fannie Mae gedateerd 17 oktober 2005. Men mag daarbij niet vertrouwen op de volledigheid of juistheid van de informatie die in dit persbericht wordt gegeven.

U moet de aard van de effecten en het mogelijke risico voor u volledig begrijpen voordat u effecten verhandelt. U moet weten of de effecten geschikt zijn voor u in de context van uw persoonlijke situatie en financiële toestand. Vraag het advies van een voldoende deskundige financiële adviseur indien u twijfels hebt.

Benchmark Notes is een gedeponeerd merk van Fannie Mae. Gebruik van dit merk zonder toestemming is verboden.

Website: www.fanniemae.com