Nieuwe dance festival in de kop van Noord-Holland

Xposed

Op 9 september 2006 zal in Alkmaar aan de Olympiaweg voor het eerst een puur dance festival plaats vinden. De poorten gaan open om 10.00 uur s'ochtends en het feest zal doorgaan tot 23.00 s'avonds. Het festival brengt artiesten als DJ Pila, Joel Mull, DJ Nagoom, Tommy Pulse, Malika, Dimi Angelis, Joris Voorn, Tom Harding, DJ DNS, DJ TLM, DJ Waxfiend, maar ook acts zoals The Opposites, DeFFFulous Flows, Maestro Mikel & Luckster en vele andere. Niet alleen staat er op het podium de bekende namen, maar ook nieuw talent uit de omgeving zal er te zien zijn.

Maar dat is niet alles, dit nieuwe festival heeft een bijzonder concept. Al deze grote artiesten, leveranciers en sponsoren hebben namelijk hun medewerking gegeven om een zo een zo hoog mogelijk bedrag binnen te halen voor KWF Kankerbestrijding.

De kaartprijs is slechts euro 28,- exclusief fee en uiteraard gaat ook de winst hiervan naar KWF Kankerbestrijding.

Voor de mensen die nog door willen gaan na 23.00 is er de mogelijkheid om een combi ticket aanschaffen, waarmee men voor 7,50 extra kan afteren bij X-TENDED THM in de Waerdsetempel in Heerhugowaard. Vanaf het festival terrein zullen er pendelbussen rijden naar de Waerdsetempel. Deze pendelbus brengt de bezoekers voor 1 euro.

De line-up in de Waerdsetempel bestaat uit, DJ Nagoom, Tom Harding, DJ Fausto, Danny D., Oliver Kucera, Joris Voorn en DJ Dave.

Mensen die alleen naar de Waerdsetempel willen kunnen hiervoor ook los een kaartje kopen a euro 12,50 exclusief fee.

Alle kaarten zijn verkrijgbaar via ticketbox.

Kijk op www.alkmaarxposed.nl voor meer info.

Voor aanvullende informatie over het festival, de complete line-up of de organisatie kunt u contact opnemen met onderstaande gegevens uw contact persoon hiervoor is M. Romeijn.

Xposure Events
Laat 19a
1811 EA Alkmaar


06-14014150