Ingezonden persbericht


Workshops "Kleuren voor alle haartypen" tijdens Beauty Salon Dimensions 2006

Het Black Hair & Beauty Paviljoen op de vakbeurs "Beauty Salon Dimensions" die plaatsvindt van 9 t/m 11 september 2006 in de Jaarbeurs te Utrecht, laat de professionals kennismaken met producten en/of diensten voor de Afro-europese haar- en huidverzorging. De Afro-europeesche Schoonheids Unie (ASU) heeft Scruples Haircare Europe bereid gevonden een aantal workshops te verzorgen met de uitgebreide range Scruples haarverzorgingsproducten. De workshops gaan uitgebreid in op het kleuren van Afro-, Aziatische en Europese haartypen.

Niet alleen de Black Hair Salon maar ook de traditionele kapsalon krijgt, dankzij de hedendaagse multiculturele samenleving, steeds meer behoefte aan deskundigheid op het gebied van de verschillende haartypen. De workshops zijn bedoeld om professionele kappers in de gelegenheid te stellen zich bij te scholen op het gebied van kleuren. Alle haartypen zoals Afro, Aziatisch en Europees haar zullen tijdens deze workshops gekleurd worden. Ook is er speciale aandacht voor de verschillende haartypen (zoals dreads, halfbloed kroeskrullend haar, Aziatisch e.d.). De workshops worden afgesloten met een modeshow.

ASU stelt zich ten doel de kwaliteit van Blackhair- en/of multiculturele salons op een hoger niveau te brengen. Betere scholing en werken met professionele producten zijn onderdelen om deze doelstelling te realiseren. De keuze voor het gerenommeerde topmerk Scruples, dat na Amerika nu ook, onder het motto "always ethical... always professional", de Europese markt verovert, is dan ook weloverwogen. De gepatenteerde Scruples haarverzorgingsproducten zijn van hoogwaardige kwaliteit en ontwikkeld door kappers voor kappers.

ASU en Scruples Haircare Europe zijn van mening dat het in het belang is van zowel de kapper als de klant dat men voor een goed advies voor ieder haartype bij de professionele hairstylist terecht kan. =========================================
Noot voor de redactie,