Ingezonden persbericht


credit: Nick van Ormondt

PERSBERICHT

Hilversum, 22 augustus 2006

5 JAAR THAT S LIVE

Het begon allemaal met een knallend optreden van zangeres Birgit. Vijf jaar later hebben onder andere Oasis, Pink, Faithless, Coldplay en Keane opgetreden voor That s Live. Zaterdag 9 september bestaat BNN s wekelijkse live muziekprogramma op 3FM een half decennium en dat gaan presentator Eric Corton en zijn team tussen 18.00 uur en 20.00 uur uitgebreid vieren.

In deze uren komen de compilaties van de allerbeste optredens en meest spraakmakende interviews voorbij. Bovendien treden Racoon, Sarah Bettens en The Sheer op in de BNN bar. Zij hebben allemaal een bijzondere relatie met That s Live. Zo tekende de band Racoon live in de uitzending een platencontract en Sarah Bettens (K s Choice) is Eric s all time favourite. De mannen van The Sheer zijn graag geziene gasten van het programma. Ook komt presentator van het eerste uur Sander de Heer langs. Samen met Eric speelt hij de Ken je That s Live-kwis .

Eric Corton presenteert in That's Live op geheel eigen wijze een mix van lekkere muziek, opmerkelijke interviews en live-optredens. Nationale én internationale artiesten brengen graag een bezoekje aan de BNN bar. Snow Patrol, Starsailor, Travis, Basement Jaxx, Maroon 5 en Novastar waren in de afgelopen jaren bij Eric in de bar te gast.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam