Gemeente Schiedam


Informatiemarkt 55 + en wonen

De gemeente organiseert aankomende zaterdag 9 september tussen 10.00 en 14.00 uur de Informatiemarkt 55 + en Wonen in de Grote of Sint Janskerk aan de Lange Kerkstraat in Schiedam.

Wegens het succes van de voorgaande twee jaren staat ook dit jaar de markt weer op het activiteitenprogramma van de gemeente Schiedam. Het wordt opnieuw een informatiemarkt met kraampjes waar u informatie kunt krijgen over allerlei zaken rondom het wonen voor 55 plussers in Schiedam. De informatiemarkt is een initiatief van de afdeling Wonen samen met het Platform Wonen waarvan wethouder Yorick Haan voorzitter is.

Deelnemende organisaties zijn: Woonplus Schiedam, Stichting Fokus, ROG NWN, de Frankelandgroep, Stricklede, Thuiszorg NWN, de Argos Zorggroep, het Woon Informatie Centrum Schiedam, Stichting Ouderenwerk NWN, Anke Bodewes Makelaardij, Ooms Makelaars, VAC Schiedam adviescommissie wonen, Vereniging Groepswonen van Ouderen Schiedam en de samenwerkende ouderenbonden.

De informatiemarkt is gekoppeld aan de landelijke Open Monumentendag die op 9 september wordt georganiseerd. U kunt indien u dit leuk vindt, na een bezoekje aan de informatiemarkt, uw tocht verder vervolgen door het centrum van Schiedam om de vele monumenten een bezoekje te brengen.

Wij hopen u op 9 september van harte welkom te mogen heten in de Grote Kerk!