Ingezonden persbericht


GODOT KOMT NAAR AMSTERDAM

Na een teruggetrokken bestaan van vele jaren zal Godot voor één keer Nederland bezoeken. Op zaterdag 9 september wordt hij feestelijk onthaald in de Zuiveringshal op het Westergasterein in Amsterdam. Dit maakte de voorzitter van de Nederlandse fanclub Esvla, Hannie de Jong, vandaag bekend.

De Jong: "Wij sprongen een gat in de lucht toen we bevestigd kregen dat Godot zelf komt. Dit hadden we niet durven dromen. We verwachten een enorme toeloop en denken in de Zuiveringshal een geschikte locatie te hebben gevonden om een passende ontvangst te organiseren".

Esvla heeft inmiddels opdracht verstrekt om voor de komst van Godot een speciaal welkomstlied te laten vervaardigen. De burgemeester en de fanfare zullen worden uitgenodigd. De organisatie rondom de komst van Godot is uitbesteed aan evenementenorganisator Bert Hana. Fanclub Esvla, dit jaar haar 10-jarige jubileum viert, zal een diavoorstelling verzorgen over Godot. Verder maken diverse optredens deel uit van het programma. Een ieder die toegangskaarten weet te bemachtigen wordt geadviseerd een klapstoel en gevulde thermoskan mee te nemen. Godot wordt 9 september om 21:00 uur verwacht.

Voor informatie en het reserveren van toegangsbewijzen à ¤.5,- is een tijdelijke reserveringslijn opengesteld: 06-19 21 52 21.