Gemeente Geldrop-Mierlo


Werk en inkomen

VERKEERSMAATREGELEN TIJDENS DE KERMIS

Tijdens de kermissen in Geldrop en Mierlo is een aantal wegen (tijdelijk) afgesloten voor al het verkeer. Eventuele omleidingen zijn met borden aangegeven. Hieronder volgen alle afsluitingen.

GELDROP
Maandag 28 augustus tot en met donderdag 7 september Tournooiveld (tussen de Rederijker- en de Baljuwstraat). De parkeerplaatsen en de rijbaan worden gebruikt voor het plaatsen van de salonwagens, caravans en pakwagens van de kermisexploitanten. Omdat op diverse plaatsen kabels en leidingen ook het fietspad onder het station kruisen, raden wij fietsers aan een andere route te kiezen. De Eindhovenseweg of andere delen van de Beekweide zijn bereikbaar via Hoog Geldrop, en het Emopad of via de Losweg en de Hertogenlaan.

Vrijdag 9 september tot en met 14 september De salonwagens, caravans en pakwagens van de kermisexploitanten van de Mierlose kermis staan op de parkeerplaatsen op het Tournooiveld. De rijbaan van het Tournooiveld is dan weer open, maar houdt u rekening met extra verkeer en geparkeerde vrachtwagens op de rijbaan.

Woensdag 30 augustus tot en met donderdag 7 september De Heuvel, het marktplein en de Korte Kerkstraat. Aanwonenden kunnen hun straat gewoon in- en uitrijden.

Woensdag 6 september
De Dommeldalseweg.
De bewoners van de Burght kunnen hun woningen bereiken via de Vincentiusstraat. In tegenstelling tot voorgaande jaren kan er op alle dagen gewoon gebruik gemaakt worden van de parkeerterreinen aan de Bezorgershof en het Machinaal.

MIERLO
Woensdag 6 tot en met woensdag 12 september: De Dorpsstraat (vanaf de kruising met de Margrietstraat tot voorbij het gemeentehuis). De Kerkstraat, de Versperstraat (tot aan het gemeentehuis) en de Margrietstraat zijn (gedeeltelijk) open.

Twee mensen staan stil bij de gevallenen in voormalig Nederlands-Indië.