TROS

Hilversum, 05-09-2006

Afdeling Marketing & Communicatie

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 9 september

Radio 2 - 16.00 uur

Veldhuis & kemper bij tros muziekcafÉ

Ook deze week weten vele muzikale gasten hun weg naar de studio van TROS MUZIEKCAFÉ weer te vinden. Daniël Dekker ontvangt zaterdag 9 september de volgende gasten:

Monique Klemann is natuurlijk bekend als oprichter en één van de frontvrouwen van Loïs Lane. 'On Patrol' is haar eerste solo-cd en dit album bevat stijlvolle bewerkingen van enkele classics en enkele nieuwe tracks. Monique heeft zelf voor deze nummers gekozen omdat die iets voor haar betekenen. Het is een verzameling van 'easy listening', jazz en groovy nummers. Zaterdag een gesprek en een optreden in TROS MUZIEKCAFÉ.

Veldhuis & Kemper hebben hun nieuwe album zonder poespas opgenomen met eigen band en onder productionele leiding van gitarist Dennis Wind. Het is een persoonlijk album met elementen uit de blues en country en een directe verwijzingen naar de geboorte van Kempers zoon en het huwelijk van Veldhuis.

Fervid is een viermansband uit Dordrecht. De kracht van Fervid is het schrijven van pakkende, melodieuze liedjes die je hoofd niet meer uitgaan. Zaterdag speelt de band een aantal nummers in TROS MUZIEKCAFÉ.

Fedchenka is een rockgroep uit Gelderland. Hun cd 'Mary and other assorted lovesongs' windt er geen doekjes om. De mannen van Fedchenka verspillen geen tijd aan het bedenken van originele invalshoeken. Ze steken al hun energie in beladen ballads en granieten rocksongs.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie:
0000,0000,FFFFhttp://www.trosradio2.nl/muziekcafe/