Deelgemeente Charlois Rotterdam

Afrikaanse Dag in de Tarwewijk

Op zaterdag 9 september houdt Victory Outreach een Afrikaanse Dag in het kerkgebouw aan het Mijnsherenplein nabij Zuidplein.

Bezoekers kunnen genieten van een greep uit de rijke schakering aan culturen van het Afrikaanse continent, van de Rots van Gibraltar tot Kaap de Goede Hoop.

Elementen uit het programma zijn culinaire en muzikale expressies en presentaties uit onder meer Marokko, Nigeria, Kenia, Kaapverdië en Zuid-Afrika. Speciale optredens worden verzorgd door een Afrikaanse koor van Victory Outreach, het Ghanese Pentecost Revival Choir uit Amsterdam en Joseph Bangura uit Freetown, Sierra Leone. Het programma is in het Engels/Nederlands met Franse vertaling en duurt van 14.00 tot 20.00 uur. De toegang is vrij.

Victory Outreach is een internationaal kerkgenootschap, dat sinds enige jaren ook actief is in Nigeria, Liberia en Kenia. Victory Outreach richt zich voornamelijk op de binnensteden van de wereld en helpt met woord en daad verslaafden, bendejongeren, prostituees en straatkinderen.