Ingezonden persbericht


Afro-Europese Schoonheids Unie met 'Black Hair & Beauty Paviljoen' op Beauty Salon dimensions 2006

Publicatiedatum: 29-03-2006

Persbericht
Utrecht, 29 maart 2006

Thema: 'Uw schoonheid is onze zorg'

Na de eerste succesvolle presentatie op Beauty Salon dimensions afgelopen najaar exposeert de Afro-Europese Schoonheids Unie (ASU) in september 2006 opnieuw op deze vakbeurs voor schoonheidsspecialisten, nagelstylisten en voetverzorgers. Dit keer zelfs met een speciaal 'Black Hair & Beauty Paviljoen'. De deelnemers aan dit Paviljoen introduceren een speciaal ontwikkeld aanbod voor de afro-europese haar- en huidverzorging. Beauty Salon dimensions 2006 wordt gehouden van zaterdag 9 tot en met maandag 11 september in hal 7 en 8 van de Jaarbeurs Utrecht. De Afro-Europese Schoonheids Unie (ASU) zet zich in voor de professionalisering en promotie in Nederland van Afro-europese haar- en huidverzorging en ziet Beauty Salon dimensions als ideaal ontmoetingsmoment voor haar doelgroep. Gezien de demografische ontwikkelingen in Nederland is er een sterk toenemende vraag naar specifieke producten en diensten voor de afro-europeaan.

Innovatie
De Afro-Europese Schoonheids Unie (ASU) gaat een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van Afro-europese haar- en huidverzorging en aan de innovatie daarvan. Dit wil de Afro-Europese Schoonheids Unie (ASU) bereiken door kwalitatieve diensten te verlenen, op een open, respectvolle en professionele wijze. Daarom is gekozen voor het motto 'Uw schoonheid is onze zorg' De Afro-Europese Schoonheids Unie (ASU) zal flexibel en met maatschappelijk verantwoord ondernemerschap inspelen op de snel veranderende vragen en wensen van leerlingen, docenten, salonhouders, consumenten, leveranciers en belanghebbenden.

Demonstraties, workshops, shows
In het 'Black Hair & Beauty Paviljoen' in hal 7 van Beauty Salon dimensions 2006 zullen blackhair- en beauty experts zich presenteren met verrassende demonstraties, workshops en swingende shows. Door te exposeren wordt optimaal geprofiteerd van de bekendheid van dit vooraanstaande vakevenement binnen de schoonheidsverzorgingbranche waarbij vraag en aanbod onder één dak bij elkaar wordt gebracht.

Openingstijden
Beauty Salon dimensions wordt georganiseerd door VNU Exhibitions in samenwerking met de Beauty Trade & Exhibition Association. De openingstijden zijn op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur en maandag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: tel. 0900-52272387 (lokaal tarief). Zie ook: www.beautybeurzen.nl.

Noot voor de redactie (