Culturele Zaterdag ter gelegenheid van opening bezoekerscentrum SBB


Fort van de Verbeelding organiseert Culturele Zaterdag ter gelegenheid van openstelling bezoekerscentum Staatsbosbeheer

BODEGRAVEN, 20060909 -- Onder het motto FEEST zijn er tal van activiteiten op Fort Wierickerschans op zaterdag 9 september van 10.00 tot 16.00 uur uur. Fort van de Verbeelding verzorgt de programmering van muziek en theater tijdens deze dag. Zie ook: www.fortvandeverbeelding.nl.

U kunt gaan genieten van:

Het Mobiele Naaiatelier
Een bezienswaardigheid. Twee handige dames, twee mooie klassieke brommers en twee oude naaimachines. Elektriciteit hebben ze niet nodig want de dames vonden uit hoe de motor van de brommer als aandrijving van de naaimachine kan fungeren.

Vlucht - Vincent de Rooij en Daan Mathot
De ex-Boskopers stonden eerder dit jaar op het Oerol festival
Vlucht is tegelijkertijd een filmvoorstelling als een voorstelling over de manier waarop die film wordt gemaakt. Je komt ogen en oren tekort, wilt gelijk nog een keer kijken.

Openbare repetities HART
Vanaf 19 september zijn er 20 voorstellingen van HART, de nieuwe grote productie van Fort van de Verbeelding over het Groene Hart. De repetities zijn in volle gang en iedereen mag kijken.

Lied van het Groene Hart
Gedurende deze dag wordt dit lied twee keer met het publiek ingestudeerd o.l.v. componist en dirigent Peter de Boer. Uiteindelijk wordt het lied uitgevoerd door publiek en orkest samenDe Culturele Zaterdag is tussen 12.00 en 16.00 uur. De toegang is gratis!

Zie ook www.fortvandeverbeelding.nl

Ter gelegenheid van de openstelling van het bezoekerscentrum zijn er verder ook nog allerlei activiteiten: een groene streekmarkt, uitslag fotowedstrijd, kinderactiviteiten etc. Zie voor alle informatie: www.staatsbosbeheer.nl.

Locatie Zuidzijde 132, Bodegraven