Nederlandse Islamitische Omroep
8 september 2006

Onderwerpen NIO radio: De Horizon

9 september 2006, 19.30 tot 20.10 uur, Radio 5

Noorani niet welkom in Nederland

De komst van de leider van World Islamic Mission (WIM), Mohammed Noorani Siddiqui in Nederland heeft voor veel ophef gezorgd. Hij zou volgens veel politici lid zijn van een Islamitische partij die opgeroepen heeft tot het doden van alle lasteraars van de Profeet Mohammed (swt). De woordvoerder van World Islamic Mission afdeling Nederland geeft een reactie over de ontstane ophef.

Bekijk alvast een voorproefje

Ontslagen wegens de Palestijnse kwestie?

Tariq Shadid is een Palestijns/Nederlandse Chirurg in een ziekenhuis in Sneek. Sinds enkele maanden oefent hij zijn beroep niet meer uit omdat hij ruzie zou hebben met zijn collega's. Shadid spreekt de berichten tegen en zegt dat zijn collega's hem tegenwerken vanwege zijn actieve steun aan de Palestijnen. In De Horizon een studiogesprek met de heer Tariq Shadid, een reactie van de directie van het ziekenhuis en Manon Thomas namens enkele patiënten van Tariq Shadid.

Vanaf 5 september 2006 zijn de uitzendtijden veranderd van de Nederlandse Islamitische Omroep (NIO). Op Radio 5 is de NIO elke dinsdag te beluisteren van 22.00 tot 23.00 uur met het programma "Het andere geluid". Elke zaterdag is de NIO te beluisteren van 19:30 tot 20:10 uur op Radio 5 met het programma "De Horizon".

Voor de redactie:
Nadere informatie bij de redactie van de NIO, te bereiken tijdens kantooruren via 035-6772727, of redactie@islamitischeomroep.nl
Postbus 336, 1200AH Hilversum
Of kijk op de vernieuwde website: www.nioweb.nl