Gemeente Voorschoten

Persberichten - Uitnodiging kunstenaars om te exposeren tijdens Weekend van Voorschoten
Uitgebracht op: maandag 10 juli 2006

Kunstenaars uit Voorschoten kunnen op zondag 10 september hun werk presenteren én maken tijdens de kunstmarkt Kunstzinnig en Creatief Voorschoten. Kunstenaars die hun werk willen laten zien kunnen zich voor 28 juli aanmelden. Dit onderdeel van het Weekend van Voorschoten vindt plaats in het centrum tussen 12.00 16.00 uur en wordt georganiseerd door enkele vrijwilligers en ondersteund door de gemeente.

Een jury beoordeelt de werken op het thema van het Weekend van Voorschoten: Muziek & Dans. De drie deelnemers aan de kunstmarkt die dit thema op de beste, mooiste of leukste manier verbeelden, verdienen daarmee een waardebon van 150, 100 of 50 euro. Bovendien krijgen deze kunstwerken een ereplaats in het Historisch Museum Voorschoten.

De kunstmarkt voor en door Voorschotenaren biedt ruimte aan ongeveer dertig kunstenaars. Aanmelden graag voor 28 juli. Een aanmeldingsformulier is verkrijgbaar bij de receptie van de gemeente Voorschoten of wordt op verzoek toegezonden. Bel hiervoor met (071) 5600 663.


- einde bericht -