Ingezonden persbericht


zondag 10 september: open dag in sportiom 's-hertogenbosch

Gratis kennismaken met faciliteiten van veelzijdig sportcentrum

Sportiom biedt bezoekers tijdens de Open Dag op zondag 10 september de mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende sport- en ontspanningsmogelijkheden van het sportcomplex. Geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen aan proeflessen en gebruik maken van de faciliteiten in Fitness Club Sportiom. Ook diverse aquasportieflessen en een duikles behoren tot de mogelijkheden evenals deelname aan doelgroepzwemlessen en schaatsen op de twee ijsbanen. Daarnaast krijgen bezoekers tijdens deze dag korting op diverse abonnementen.

Sportiom organiseert op zondag 10 september van 10.00 tot 17.00 uur een Open Dag. Gedurende de hele dag kunnen bezoekers deelnemen aan talrijke activiteiten en proeflessen waaronder club step, (aqua)spinnng, Meer Bewegen Voor Ouderen en baby-, peuter- en kleuterzwemmen. Ook een gratis proefduik onder deskundige begeleiding behoort tot de mogelijkheden. Bezoekers kunnen zich op zondag 10 september voor de workshops aanmelden in de receptie van Sportiom.

Gratis schaatsen

Tijdens de Open Dag kan de hele dag gratis worden geschaatst op de themaschaatsbaan Arctic Harbor en de ijshockeybaan. In het subtropisch zwembad Paradise Bay kan men tegen het reguliere tarief zwemmen. Indien de activiteiten goed bevallen, kunnen bezoekers kiezen voor een abonnement. Tijdens de Open Dag wordt op alle abonnementen 10% korting gegeven. Bij een abonnement voor Fitness Club Sportiom kan dit oplopen tot ¤ 150,-. Dit geldt ook voor een VIP Card-abonnement waarbij men onbeperkt gebruik kan maken van talrijke faciliteiten.

Dagprogramma

Tijdens de Open Dag kunnen ouders direct een kijkje nemen bij de nieuwe KidsClub Sportiom die kinderen op een leuke en veilige manier vermaakt terwijl hun ouders sporten. Meer informatie is te vinden op www.sportiom.nl



Ingezonden persbericht