Gemeente Stein


Ronde van Stein
04-09-2006

Op zondag 10 september a.s. organiseert Wielerclub Bergklimmers uit Stein een wielercriterium voor nieuwelingen, junioren, amateurs A en B en Masters.
Dit wielercriterium zal gehouden worden op het parcours Omphaliussstraat (start en finish), rechtsaf Stadhouderslaan tot aan rotonde bij de Cortenbachstraat, rechtsaf tot aan de Suttnerstraat, hier rechtsaf in de Diepenbeekstraat tot aan de kruising met de Peldenstraat en hier rechtsaf wederom in de Omphaliusstraat.

De eerste wedstrijd begint om 11.00 uur en de finish van de laatste wedstrijd wordt verwacht rond 17.00 uur. De toegang tot de wedstrijden is gratis.
De bewoners van de hierboven vermelde straten worden in verband met de veiligheid van de renners verzocht tussen de genoemde tijdstippen geen autos op het parcours te parkeren. U kunt wel het parcours met uw auto verlaten op aanwijzing van de aanwezige verkeersregelaars via de doorlaatposten Dross. Everhartstraat/ Dross. Jonker van Kesselstraat, Krompbunderstraat/ Dross. Roststraat en de Heenkenstraat/ Dross. Maesstraat.
Alle verkeer vanuit Meers richting Geleen/Sittard wordt verzocht via het Winkelcentrum richting Mauritsweg te rijden en het verkeer komende vanuit Geleen/Sittard richting Nieuwdorp wordt verzocht bij de rotonde aan de Macintosh niet via de Stadhouderslaan te komen maar eveneens via de Mauritsweg en dan richting Winkelcentrum/Heerstraat Centrum.

Wij rekenen op uw sportieve medewerking.