Deelgemeente Charlois Rotterdam

Herfstwandeling in Charlois

Op zondag 10 september kunt u een herfstwandeling in Charlois, Zuidelijk Randpark en omgeving maken.

Onder het motto Er op uit in t Groen? Doen! organiseert Natuur- en Recreatieschap IJsselmonde in samenwerking met Sport en Recreatie Gemeente Rotterdam en G.Z-H (Groenservice Zuid-Holland) op zondag 10 september een herfstwandeling in Charlois, Zuidelijk Randpark en omgeving

Deelnemers aan de wandeling kunnen tussen 11.00 en 15.00 uur starten vanaf Sporthal Asterlo, Asterlo 10, 3085 AD Rotterdam. Drie wandeltochten zijn uitgezet van respectievelijk 5 (met puzzelopdrachten voor kinderen) 10 en 15 kilometer. Het is ook mogelijk, onder leiding van een gids, deel te nemen aan een excursie. Deze excursie begint om 14.00 uur. Meedoen aan de wandeling en/ of de excursie kost 1, - voor volwassenen en 0,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Iedere deelnemer ontvangt een herinnering.

Net als vorig jaar is aan deze wandelingen een actie verbonden, waaraan u gratis kunt deelnemen. Iedereen die zondag 10 september deelneemt aan de herfstwandeling kan een stempelkaart krijgen.

Deze wandeling is de dertiende uit de serie van drieëntwintig. Bij elke wandeling van G.Z-H krijgt u een stempel. Bij acht of meer stempels heeft u een boompje verdiend. Aan het einde van het jaar wordt iedere deelnemer met acht of meer stempels op de kaart uitgenodigd om zijn/ haar eigen boompje te komen planten in recreatiegebied De Bernisse, nabij Zuidland.

Meer weten?

Informatie over deze actie kunt u zondag krijgen bij de groenbus van Zuid-Holland die bij het startpunt staat. Hier kunt u ook folders krijgen over recreatiemogelijkheden zoals wandelen, fietsen en kanovaren. U kunt ook vooraf contact opnemen met G.Z-H, ( 010-2981010 (alleen tijdens kantooruren).