CDA afdeling Gelderland


CDA zet zich in voor Kinderhospice

07-07-2006

Een team van CDA statenleden zal op 10 september deelnemen aan de Bridge to Bridge Loop in Arnhem. Zij doen dit voor het Kinderhospice de Glind. Dit is een huis voor ernstig zieke kinderen die intensieve zorg nodig hebben. De statenleden zouden ontzettend blij zijn met uw sponsoring!

Kinderhospice de Glind staat in het dorpje De Glind tussen Amersfoort en Barneveld. Het Hospice is een plek waar ernstig zieke kinderen verzorgd worden, bijvoorbeeld wanneer ouders de zorg niet meer aan kunnen of wanneer hun kind zich in de terminale fase van zijn of haar ziekte bevindt.
Het Hospice kan bestaan door incidentele giften en subsidies. Omdat het hierdoor regelmatig krap bij kas zit wil het CDA een bijdrage leveren.

Hebt u interesse om de statenleden te sponsoren en zo het Kinderhospice de Glind te steunen? Dan kunt u dit doen door een kleine bijdrage, maar een grote mag natuurlijk ook, over te maken op 3165.59.334 t.a.v. CDA Statenfractie Gelderland te Kesteren. Of neemt u contact op met de CDA Statenfractie op 06-22765522. Wij zullen de lijst met sponsoren vermelden op onze site www.cdagelderland.nl.

Aanvullende informatie kunt u vinden op:

- www.bridgetobridge.nl

- www.kinderhospicedeglind.nl