Apple Benelux

Apple @ IBC 2006

IBC2006: Europa's grootste, jaarlijks terugkerende vakbeurs voor media, video en broadcasting professionals.

Hands-on: Audio en video professionals vanuit de hele wereld beluisteren en bekijken de nieuwste mogelijkheden van Apple's Pro applicaties.

Shake 4.1 biedt tal van nieuwe mogelijkheden om visuele effecten te creëren van het hoogste niveau - in realtime dankzij de kracht van de Mac Pro.

De nieuwe Mac Pro met dual-core Intel Xeon-processors biedt ongeëvenaarde uitbreidingsmogelijkheden voor een verbazingwekkend lage prijs.

De IBC2006 Training Zone stelt bezoekers in staat om de nieuwste professionele desktop applicaties te leren kennen onder begeleiding van Corps Business instructeurs.

Twee bezoekers kijken vol bewondering naar de real-time animaties die een Apple medewerker met behulp van Motion 2 op het scherm tovert. Dankzij de krachtig Intel-processor is de MacBook Pro inzetbaar als een volwaardig mobiel werkstation voor High Definition video en audio verwerking.

Op het grote presentatie scherm voorziet een medewerker van Apple de nieuwste producten van tekst en uitleg.

Product specialisten tonen de audio oplossingen van Apple zoals Logic Pro 7 voor productie omgevingen.

Met behulp van Keynote 3 wordt een indrukwekkende presentatie neergezet van de nieuwste ontwikkeling op het gebied van HD audio- en videobewerking.

volgende pagina » Zie het origineel