Ingezonden persbericht

WK-Uitslagen.nl nu met alle uitslagen en standen van het WK Hockey 2006

Na de succesvolle start met 115.000 bezoekers van www.wk-uitslagen.nl tijdens het wk voetbal heeft het team van stichting Milieunet besloten ook het wk hockey voor mannen en het wk hockey voor vrouwen (later deze maand) te volgen. Direct op de homepage het complete wedstrijdschema, groepsindeling, standen, groepswedstrijden en de weg naar de finale en links naar een selectie van voetbal en oranje sites. Via speciaal voor het WK-hockey gemaakte cartoons worden groene en duurzame initiatieven op een speelse manier onder de aandacht gebracht van de sitebezoeker.

Stichting Milieunet maakt bij het uitvoeren van communicatieprojecten veelvuldig gebruik van illustraties en cartoons om de vaak saaie boodschap op een leuke manier onder de aandacht te brengen. De site www.wk-uitslagen.nl is gemaakt door Tim Bijkerk, webdesigner bij stichting Milieunet, Erik van Erne, sport- en oranjefan. De cartoons zijn afkomstig van Alberts Art Productions.
Waarom deze site?
Omdat wij sportfan zijn, omdat wij houden van Oranje en omdat wij vinden dat duurzame en groene initiatieven meer aandacht verdienen. Door op de cartoons te klikken komt u op de verschillende sites van de deelnemers aan onze wk-site.

Meedoen op deze site?
Ook u kunt meedoen op www.wk-uitslagen.nl Op alle pagina's bieden wij verschillende mogelijkheden om groene en duurzame producten of initiatieven onder de aandacht te brengen van veel bezoekers, 115.000 tijdens het wk voetbal 2006. Stuur een mail naar info@stichtingmilieunet.nl en wij nemen direct contact met u op.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Stichting Milieunet, Erik van Erne: 030-243 53 03; erik@stichtingmilieunet.nl