Politie Zeeland


---


O-2294-2006 Diefstal uit auto in Noordwelle
Zondag tussen 12.00 en 13.30 uur werd op de Rampweg in Noordwelle een auto opengebroken.
Uit de auto werden de radio / cd-speler en een tas met boeken gestolen. De waarde van de gestolen goederen is onbekend.

Z-2295-2006 Aanhouding in Terneuzen
In de Nieuwstraat in zijn woonplaats werd in de nacht van zaterdag op zondag een 36-jarige Terneuzenaar aangehouden wegens het uiten van bedreigingen tegen een medewerker van parkeerbeheer, eerder die avond.
De man had zaterdag rond 18.45 uur een bekeuring gekregen omdat hij, ondanks een parkeerverbod in de Nieuwstraat, zijn auto daar toch had geparkeerd. Tijdens het uitschrijven van de bekeuring kwam hij terug en begon de medewerker parkeerbeheer uit te schelden en verbaal te bedreigen. Hij rukte de parkeerbon uit de handterminal en gooide deze naar de medewerker. Daarna stapte hij in zijn auto en reed weg. De parkeercontroleur en zijn collega waarschuwden de politie en toen de 36-jarige enkele uren later uit een horecabedrijf kwam werd hij aangehouden. Hij is in verzekering gesteld en overgebracht naar Torentijd.

Z-2296-2006 Aanhouding in Sas van Gent
In een woning in de Beneluxstraat in Sas van Gent werd zaterdag om 19.00 uur een 46-jarige Middelburger aangehouden.
Hij had een van de bewoonsters geslagen en een ruit van de woning vernield. Door de vrouw werd aangifte gedaan van mishandeling. De Middelburger werd na zijn aanhouding in verzekering gesteld. De oorzaak ligt in de relationele sfeer.

O-2297-2006 Resultaten aangekondigde alcoholcontrole
In de nacht van zaterdag op zondag werden alcoholcontroles gehouden op de volgende locaties: de Hoofdstraat in Kortgene, de Noordstraat in Kamperland en de Roelandsweg in Renesse.
Bij 114 bestuurders werd een blaastest afgenomen. Een bestuurder had iets teveel gedronken, een andere bestuurder had ongeveer 2x de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd. Beiden kregen een rijverbod.

O-2298-2006 Handgemeen in Goes
Op de Grote Markt in Goes ontstond zondag omstreeks 02.00 uur een vechtpartij waarbij twee partijen betrokken waren.
De vechtpartij, waarbij een nog onbekend aantal personen betrokken was, kwam voort uit onenigheid even daarvoor in een horecabedrijf. Drie personen van 20, 25 en 28 jaar, allen afkomstig uit de gemeente Middelburg, werden aangehouden. Een 36-jarige Goese man raakte gewond aan zijn gezicht en hand en moest ter observatie naar het ziekenhuis. De zaak wordt door de politie onderzocht.


---- --