Live radio voor de babyboom generatie


RADIO A-FM 107.8 ELKE WEEK MET ARTIESTEN LIVE ON AIR

HANK, 20060905 -- Hank- Het eind vorig jaar gestarte lokale radiostation met de regionale uitstraling en ontvangst begint a.s. zondag met een nieuw spectaculair live muziekprogramma. Het programma is genaamd; "Babyboomers Sunday Night Out". En zoals in de naam al te lezen valt wordt er een doelgroep tot 55 plus aangesproken. Iedereen in alle leeftijdsgroepen is welkom en de toegang is gratis. Het begint om 16.00 uur en het eindigt om 21.00 uur.

Dit wekelijkse programma zal worden gepresenteerd door Henk Mutsaers en hij zal worden bijgestaan door zijn vaste sidekick (die hij zijn wandelende muziekvraagbaak noemt) van "vroeger; Ruud van Dinteren". Het is de bedoeling dat de muziek uit de 60-70-80-90-er jaren en van nu aan bod komt. Maar het moet wel kwaliteit hebben. Het belangrijkste is dat het een gezellige mix wordt tijdens deze opendeurdagen in AmbianceBoven het Feestcafé van De Kelder in Hank.

Henk Mutsaers uit Geertruidenberg is geen onbekende in de omgeving. Hij is disc-jockey sinds 1970 en heeft in alle belangrijke locaties in een wijde omgeving gedraaid en aan bijna alle evenementen van groot tot klein zijn steentje bijgedragen.
Geprobeerd wordt, elke zondag enkele gasten in het programma te ontvangen, variërend van mensen uit de sport of uit de showbizz. Zo kan het zijn dat er een artiest zijn werk komt promoten of het kan zijn dat bijvoorbeeld een coach van een sportteam uit de regio zijn zegje komt doen. Deze week is dat Rob en John met een optreden en mededelingen over sport uit de regio, volgende week zal er een interview zijn met Marc Hoegee over motorsport. Binnenkort zal de artiest John Meijer zijn nieuwe DVD presenteren.

A.s. zondag 10 september zal een soort feestuitzending worden, ten eerste omdat het de eerste officiële uitzending is, ten tweede omdat het kermis in Hank is en dat er tevens een wielerronde verreden wordt. Er zal live verslag gedaan worden van de wielerkoers. En er zullen enkele daverende live optredens zijn van Rob en John, het leukste feestduo van Nederland. Rob en John alias Serge en Kees (Verlee uit Almkerk) zijn feestbouwers van de bovenste plank en hebben optredens door heel Nederland van een bruiloft tot op het hoofdpodium van de Veersedag en zijn regelmatig te zien bij Brabantparty op TV met hun laatste hit "een keer in je leven". Tevens zal dj Henk een gevarieerd programma samenstellen met als hoofdmoot gezelligheid van het uitgaan van toen en nu.

A-FM 107.8 heeft als slogan "Altena's beste muziek mix" en deze muziekmix is van Breda tot Meerkerk en van Waalwijk tot Dordrecht te ontvangen op 107.8 FM, dit grote gebied komt door de vorm van de Gemeente Werkendam (De Bieschbosch is voor een groot gedeelte Werkendams grond gebied) waarvan A-FM de lokale omroep is.

Ambiance op zondagmiddag 10 september voor alle leeftijden met een levend optreden van Rob & John en met dee-jee Henk Mutsaers van 4 tot 9 en is tevens non-stop op Radio A-FM 107.8 te beluisteren.
Voor meer info kijk op www.radioafm.net of kom kijken, de toegang is gratis!





Henk Mutsaers