FNV KIEM

Stagecampagne FNV Jong/FNV KIEM
FNV Jong en Slam FM gaan 11 t/m 14 september een stagecampagne voeren. Met de Slam FM bus, waar natuurlijk een dj aan boord is, bezoeken we bedrijven om de afgesproken stage- en leerwerkplekken in te vullen.

FNV KIEM heeft onlangs met diverse bedrijven binnen het Mediapark in Hilversum afspraken gemaakt over tientallen stageplekken. Wij hopen met deze actie werkgevers te overtuigen om de afgesproken stageplaatsen op korte termijn te concretiseren.

Leerlingen kunnen tijdens de tour kennismaken met allerlei bedrijven en in een aantal gevallen ook gelijk een speeddate krijgen met p&o-mensen, stagiairs die er al werken en FNV Jong-medewerkers. Stylisten en loopbaanadviseurs zijn ter plekke om de jongeren te adviseren, denk aan kleedtips voor sollicitatiegesprekken en dergelijke.

Op Slam FM wordt dagelijks verslag gedaan van de activiteiten van de stagecampagne tussen 19.00 en 21.00 uur. Enkele bedrijven die deze week bezocht worden zijn o.a. NOB op het Mediapark in Hilversum, Forbo, NS, KLM en Solvay Pharmaceuticals en een zorginstelling.

Meet & greet finale
Op donderdag 14 september wordt de campagne afgesloten met een Meet & Greet Finale bij het Regiocollege te Zaanstad. Hierbij zullen deelnemers, leerlingen, mensen uit het bedrijfsleven, FNV Jong en andere genodigden elkaar informeel ontmoeten om door te praten over alles wat de afgelopen week naar voren is gekomen. Maak je borst maar nat voor een pittige discussie!

Wil je je opgeven voor de meet & greet finale of meer informatie? Ga naar http://www.fnvjong.nl/Stage/default.asp

---