Ingezonden persbericht


Atzo Nicolaï aanwezig tijdens Strategic IT Summit

Atzo Nicolaï verzorgt de opening van de Strategic IT Summit. Dé topontmoeting tussen overheid en bedrijfsleven - speciaal voor strategie- en beleidsmakers uit beide sectoren - vindt dit jaar plaats op maandag 11 september in het Sofitel te Den Haag. Een interessante netwerkmiddag waar invloedrijke personen zoals Paul Alter (BT), Mark Frequin (EZ) en Peter Vermeij (EZ) aanwezig zullen zijn. Deze topontmoeting staat onder leiding van dagvoorzitter Thom de Graaf.

Tijdens het middag/avondprogramma worden aan de hand van thema's getracht de samenwerking tussen de Overheid en het bedrijfsleven te verbeteren.

Thema's die op 11 september besproken worden, zijn: De betekenis van standaardisatie, Toezicht en handhaving, Identificatie en authenticatie, Keteninformatie, Geïntegreerde dienstverlening, en de relatie tussen de overheid en de ICT- industrie.

De Strategic IT Summit vindt plaats op 11 september in het Sofitel te Den Haag. CFO's, CIO, strategisch management, IT- managers en beleids- en stafmedewerkers kunnen zich aanmelden via www.itsmf.nl.