Gemeente Hilversum

Aanleg bustoerit A27

31 augustus 2006
In de week van 11 september 2006 start de provincie Noord-Holland met de aanleg van een bustoerit vanaf de provinciale weg N415 (Soestdijkerstraatweg) naar de A27.
De weg zal in november een aantal weekenden afgesloten zijn. Het verkeer wordt dan met borden omgeleid. De werkzaamheden zijn in december 2006 afgerond.

In verband met de aanleg van de bustoerit (een doorsteek voor de lijnbus)
naar de A27 zal in de maanden oktober en november enige verkeershinder zijn op de Soestdijkerstraatweg voor het autoverkeer. Eén rijbaan wordt gedurende enkele weken afgesloten voor autoverkeer; met behulp van verkeerslichten kan het verkeer in beide rijrichtingen om en om gebruik maken van één rijbaan. Aansluitend zal de Soestdijkerstraatweg circa twee weekenden geheel afgesloten zijn voor autoverkeer. Het verkeer wordt gedurende deze weekenden omgeleid. Omleidingsroutes worden aangegeven met borden.
Fietsers zullen gedurende de werkzaamheden in beiden richtingen langs een en dezelfde zijde van de Soestdijkerstraatweg worden geleid over bestaand fietspad.
De exacte data van de afsluiting worden aangekondigd in de lokale media en op de borden. Enige extra reistijd is onvermijdelijk, wij vragen uw begrip hiervoor.

Alle woningen en bedrijven aan de Soestdijkerstraatweg blijven tijdens het werk aan de bustoerit bereikbaar.

Meer informatie over het project kijk op de website van de provincie Noord- Holland (klik op de link aan de rechterkant van dit scherm) zoekterm: A27