Gemeente Bussum

Fiets in de stalling

Vanaf 11 september aanstaande worden in het gebied rond station Naarden-Bussum (brom)fietsen verwijderd die niet in de daarvoor bestemde stallingen staan.

De maatregel is bedoeld om overlast voor omwonenden en reizigers te voorkomen, de veiligheid te bevorderen en het stallen van fietsen te reguleren. Burgemeester en wethouders hebben dit bepaald op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening. Met name treinreizigers dienen er op te letten dat de (brom)fiets in de bewaakte of onbewaakte (fietsen)stallingen rondom het station wordt gezet. Op de plattegronden die rond het station hangen is te zien waar u de stallingen kunt vinden.

Een verwijderde fiets weer terugkrijgen

U kunt bij de Servicelijn van de gemeente telefonisch nagaan of uw (brom)fiets verwijderd is. De Servicelijn is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur op het telefoonnummer (035) 692898. Bij de Centrale Kas in het gemeentehuis aan de Brinklaan 35 betaalt u vervolgens eerst EUR 15,-. De Kas is dagelijks geopend van 8.30 tot 12.30 uur. Bij de Servicelijn of bij de Kas hoort u waar u uw (brom)fiets kunt ophalen. Na 13 weken worden de fietsen die niet worden opgehaald en niet als gestolen bij de politie gemeld zijn, afgevoerd.

Raak je fiets niet kwijt. Zet `m in de stalling!