Gemeente Soest

Buurtgesprek in Soesterberg

Datum: 01/09/2006

Buurtgesprek voor Soesterbergers maandag 11 september 2006

Op maandag 11 september 2006 vindt er voor de vijfde keer een buurtgesprek plaats in Soesterberg. Ditmaal is het zuidwestelijke deel van het dorp uitgenodigd om in hun eigen buurt op de koffie te komen bij medewerkers en bestuurders van de gemeente Soest: bewoners van de Simon Stevinlaan, Buys Ballotlaan, Antonie van Leeuwenhoeklaan en van de volgende straten het gedeelte ten zuiden van de Buys Ballotlaan: Plesmanstraat, Chr. Huygenslaan, Kerklaan, en Prof. Lorentzlaan. De bewoners van de betreffende straten krijgen deze week een uitnodiging in de brievenbus.

Tijdens het buurtgesprek kunnen de bewoners aandacht vragen voor zaken die in hun wijk spelen. Ze kunnen hun vragen en opmerkingen voorleggen aan wethouder Teun Middelkoop en medewerkers op het gebied van groen, verkeer, wijkbeheer en stedelijke ontwikkeling. U bent van harte welkom tussen 18.30 uur en 20.00 uur op het veld aan de Simon Stevinlaan in Soesterberg, tegenover de huisnummers 82-92.

De gemeente Soest organiseert regelmatig buurtgesprekken in Soesterberg: kleinschalige, informele bijeenkomsten om elkaar (beter) te leren kennen. Soesterberg is een dorp, dat de gemeente Soest graag goed wil besturen. Daarom is het belangrijk dat de gemeente weet wat er in Soesterberg speelt. Dat ze het dorp kent, begrijpt en luistert naar de bewoners. Want Soesterbergers moeten beslissingen van de gemeente kunnen beïnvloeden en zich ook echt betrokken voelen bij de gemeente Soest.

Opmerkingen en klachten over de woonomgeving kunnen natuurlijk, net als altijd, gewoon worden doorgegeven aan het Meldpunt Woonomgeving: (035) 6093 666.

© 2004 Gemeente Soest - Disclaimer