Iedere onderneming schakelt externe deskundigen in voor organisatorische, financiële, productontwikkeling, economische, ict en juridische bedrijfsvraagstukken.

Een onderneming die een specifieke deskundigheid zoekt, werd tot nu toe geconfronteerd met een gigantisch en ondoorzichtig aanbod. Chris Houwer en Wouter Put, beiden gepokt en gemazeld in de vraag naar en het aanbod van externe deskundigheid, onderkenden dit. Met ondersteuning van een gekwalificeerde Adviesraad coördineerden zij de ontwikkeling van een innovatieve website: expertisemarkt.nl. Deze dienst stelt de ondernemingsleiding in staat, uitgaande van hun specifieke behoefte, in korte tijd de vereiste externe deskundige te vinden.

Gezien de ondersteunende rol van de website bij het vinden van de optimale externe deskun-digen door het bedrijfsleven zal de directeur MKB-Nederland, de heer A.P.R. van Rooij, deze lanceren. Dit zal plaatsvinden op maandag 11 september aanstaande om 16.30 uur in Pers-centrum Nieuwspoort (zaal Wandelganger II), Lange Poten 10 te Den Haag.

Uw aanwezigheid bij deze lancering stellen wij zeer op prijs!

Maakt u van de uitnodiging gebruik, dan verzoeken wij u vriendelijk uw komst uiterlijk vrijdag 8 september aanstaande te melden via: info@expertisemarkt.nl

Met vriendelijke groeten,
Chris A. HouwerWouter Put

ANP Pers Support, het ANP is niet verantwoordelijk voor de inhoud van bovenstaand bericht.