Ingezonden persbericht


Spectaculaire opening Fit4Lady Alkmaar door Renske Endel

Fit 4 Lady / Slen for All, het sportcentrum dóór en vóór vrouwen, opent 11 september officieel haar deuren. Om 11 uur zal Renske Endel, voormalig topturnster, nu actief als acrobate, op spectaculaire wijze Fit4Lady/Slen for All openen. De gehele dag van 9.00 tot 21.00 heeft het centrum open huis en iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. Fit4Lady/Slen for All is te vinden op het Oudorperplein 21 in Alkmaar.

Fit4Lady is kleinschalig van opzet waarbij in een gezellige sfeer onder deskundige begeleiding gedurende een half uur wordt getraind met speciale apparatuur op luchtweerstand. Elke 45 seconden wordt er van toestel gewisseld. De apparaten zijn speciaal ontwikkeld voor deze unieke manier van trainen: door de werking op luchtweerstand hoeven ze niet te worden ingesteld en is er geen sprake van losse gewichten. Hierdoor worden in zowel de heengaande als de teruggaande beweging de spieren getraind. De apparaten worden afgewisseld met cardio-oefeningen op stepplankjes. Een absoluut veilige en leuke manier van trainen die blessures voorkomt. Centraal staat een gezellige sfeer waarin vrouwen zich snel thuis voelen. Een "onder ons" sfeer, en zeker geen sportschool cultuur. Door de kleinschalige en de gezellige opzet, de "vrouwen onder elkaar" sfeer en de onderlinge inspiratie voel je je al snel thuis bij Fit4lady. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden en na de training staat er een lekker kopje koffie of thee klaar. Wie het programma een aantal keer per week volgt, zal in korte tijd snel resultaat boeken: een betere conditie, meer weerstand, meer energie en.. een slanker lichaam. Kortom, een betere kwaliteit van leven. In deze openingsweek betaald u geen inschrijfgeld en voor de eerste 100 inschrijvingen hebben wij een verrassend welkomstpakket, samengesteld m.b.v. diverse Alkmaarse ondernemers. Fit4Lady is onderdeel van de Healthcenter Groep, die sportcentra heeft in Alkmaar, Haarlem, Amsterdam en Zaandam. (www.fit4lady.nl)

---- --
Fit 4 Lady/ Slen for All
Oudorperplein 21
1823 HA Alkmaar
072-5208930
info@slenforall.nl
www.fit4lady.nl

Voormalig topturnster Renske Endel (www.renskeendel.nl), nu actief als acrobate, zal om 11.00 uur Fit 4 Lady/ Slen for All op spectaculaire wijze openen. Wij hopen dat u erbij kunt zijn!

Mocht u niet om 11.00 uur bij de opening kunnen zijn, dan kunt u op een ander moment van de dag langskomen om ons te feliciteren met de opening! Wij zullen de gehele dag van 9.00 tot 21.00 uur aanwezig zijn.

Marian en Fanny Waterkott