Ingezonden persbericht


BMC Software sponsort Identity 2006 in Lisse

Kees van den Andel, Solution Architect Security van BMC, spreekt over Identity en Access Management

Schiphol-Rijk, 11 september 2006 - BMC Software Inc, is een van de sponsors van Identity 2006 in Lisse, op 3 en 4 oktober aanstaande. Dit forum is uitgegroeid tot het belangrijkste evenement op het gebied van identity en access management (IAM) in de Benelux en behandelt vraagstukken rondom identificatie, authenticatie en authorisatie, in de meer dan 20 beste practices en client cases.

Waarom is dit evenement het bezoek waard?

Identity 2006 is hét platform voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van identity en access management. Tijdens dit evenement zullen meer dan 45 topexperts uit de (inter)nationale IAM-markt, waaronder identity guru Kim Cameron, hun praktijkervaringen en visie delen met de aanwezigen. De ronde tafel discussies en de workshops bieden bezoekers de mogelijkheid om zich met vooraanstaande experts interactief in een specifiek onderwerp te verdiepen.

Welke presentaties verzorgt BMC?

Kees van den Andel, Solution Architect Security bij BMC Software, zal op 4 oktober spreken over de Identity Management implementatie bij AEGON Nederland. Hij bekijkt dit perspectief vanuit drie perspectieven: de integrator, de leverancier én de klant en geeft de presentatie samen met twee andere sprekers van Getronics PinkRoccade en Aegon. Tevens zal Kees van den Andel deze dag bij het onderdeel "Nieuwe Business Kansen door Identity en Access Management" de volgende presentatie geven: "Hoe kan IAM een business enabler zijn (en zeker geen disabler)?"

Identity 2006 vindt op dinsdag 3 oktober en woensdag 4 oktober aanstaande plaats in het Golden Tulip hotel te Lisse. Voor meer informatie kunt u kijken op www.iir.nl . Naast de presentatie die BMC Software zal verzorgen, kunt u BMC Software ook bezoeken op hun stand tijdens het evenement.

Over BMC Software

BMC Software, Inc. (NYSE:BMC), is een vooraanstaand leverancier op wereldschaal van oplossingen op het gebied van Enterprise Management voor het beheer van IT-infrastructuur vanuit zakelijk perspectief. BMC Software levert oplossingen voor Business Service Management in de vorm van bedrijfssystemen, applicaties, databases en Service Management. BMC Software is opgericht in 1980 en realiseerde over het boekjaar 2006 een omzet van meer dan 1,5 miljard dollar. Meer informatie over BMC Software vindt u op www.bmc.com .

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Liesbeth Kramer

Text 100 Public Relations

Tel: 0031 (0) 20 530 43 49

E-mail: liesbeth.kramer@text100.nl

BMC Software, the BMC Software logos, and all other BMC Software product or service names are registered trademarks or trademarks of BMC Software, Inc. All other trademarks or registered trademarks belong to their respective companies. © Copyright 2006, BMC Software, Inc.