Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden breidt dekking WGA-EBD uit 11-09-2006
Nationale-Nederlanden heeft onlangs haar WGA-Eigen Beheer Daggeld verzekering (WGA-EBD) geïntroduceerd. Deze verzekering biedt een uitgebreide dekking tegen een zeer gunstige premie. Nationale-Nederlanden breidt de dekking van deze verzekering nu verder uit met een verruimde inloopdekking tot 1 juli 2006 en premiestabiliteit gedurende de eerste 3 jaar na het afsluiten van de polis.

Nationale-Nederlanden biedt met haar WGA-EBD verzekeringen al inloopdekking voor ziektegevallen die ontstaan vanaf de dag na ontvangst van de ondertekende offerte. Deze inloop dekking wordt nu uitgebreid. Alle ziektegevallen die ontstaan vanaf 1 juli 2006 en die tot een WGA-uitkering leiden, komen nu voor vergoeding op grond van de polisvoorwaarden in aanmerking.
Snelle beslissers die voor 1 oktober 2006 een WGA-EBD verzekering van Nationale-Nederlanden afsluiten profiteren van premiestabiliteit. Gedurende de eerste verzekeringsperiode van 3 jaar wordt het premiepercentage niet aangepast. Alleen bij een wijziging van de landelijke cijfers over de WIA-instroom, die het UWV heeft gehanteerd voor de vaststelling van de WGA-premie, past Nationale-Nederlanden in dezelfde mate het premiepercentage aan. Nationale-Nederlanden hanteert een gedifferentieerde premiestelling per bedrijf, die beduidend lager kan liggen dan de minimumpremie (0,4%) die het UWV hanteert. Het aanvragen van deze verzekering is eenvoudig. Op Mijn.NN.nl kan het intermediair snel en eenvoudig online premies en offertes aanvragen. Het is het tweede inkomensproduct dat via Mijn.NN.nl wordt aangeboden. Dit past in de strategie van Nationale-Nederlanden om via ketenintegratie en straight through processing het verwerkingsproces snel, efficiënt en foutloos te laten verlopen. Gemak en snelheid voor het intermediair staan hierbij voorop.