Aplusk exclusief distributeur DIS, Danish Interpretation Syste

Aplusk

Aplusk exclusief distributeur DIS, Danish Interpretation Systems Brede range kwaliteitsvolle discussiesystemen

Rotterdam, 11 september 2006 - Aplusk heeft begin september een overeenkomst gesloten voor de exclusieve distributie van de DIS conferencing producten in de Benelux. Het uitgebreide dealernetwerk van Aplusk leent zich uitstekend voor de distributie van deze producten in de Benelux. Mede daarom heeft DIS besloten zijn producten in de Benelux te distribueren via Aplusk. Daarnaast spraken ook de professionaliteit van Aplusk en de toekomstige groeimogelijkheden in het voordeel van Aplusk.

DIS Danish Interpretation Systems
DIS, Danish Interpretation Systems is één van de wereldmarktleiders op het gebied van conference elektronica. Het gerenommeerde Deense bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring in de meeting en communicatie markt en heeft vele noemenswaardige referenties op zijn CV staan. DIS biedt een breed scala producten voor uiteenlopende toepassingen; van discussiesystemen voor kleine vergaderingen tot geavanceerde conferentiesystemen voor 150 mensen, compleet uitgerust met vertaal- en stemsystemen. Aplusk zal de hele lijn DIS producten via zijn dealers aan de eindgebruiker aanbieden.

Innovatieve gebruikerstoepassingen
DIS staat voor innovatie en productontwikkeling. Ter illustratie: Binnenkort wordt een range discussiesystemen geïntroduceerd waarvan de discussieposten zijn uitgerust met een LCD touch screen, waarop de deelnemers informatie krijgen over bijv. de agenda, de lijst van sprekers, de deelnemerslijst, spreektijd, stemuitslagen e.d.. Voor deelnemers is het mogelijk om op iedere willekeurige discussiepost in te loggen met een persoonlijke code of chipkaart. De deelnemer krijgt dan automatisch de juiste instellingen en toegang tot de features die voor hem of haar van toepassingen zijn. De vernieuwde VOX technologie zorgt ervoor dat een spreker geen knop meer in hoeft te drukken om verstaanbaar te worden. Het systeem meet de audio activiteit rondom de microfoon en schakelt automatisch aan wanneer de deelnemer begint met spreken. Wanneer deze stopt met spreken gaat de microfoon vanzelf weer uit.

Meer informatie
Dealers die meer informatie over de DIS producten of andere Aplusk bedrijfsactiviteiten willen kunnen bellen 010-2045562 of mailen naar info@aplusk.nl. Ook eindgebruikers die meer willen weten over de DIS producten kunnen met Aplusk contact opnemen. De Aplusk medewerkers zullen hen met een van hun dealers in contact brengen.

Aplusk Algemeen
Aplusk is een erkend distributeur in de Benelux voor hoogwaardige audiovisuele producten en diensten en richt zich op de verkoop en service aan erkende dealers. De medewerkers zijn opgeleid om de vele producten en diensten van Aplusk aan te bieden en de dealer maximaal te ondersteunen. Op deze manier is Aplusk in staat om de markt topkwaliteit producten, een degelijk advies en uitstekende service te bieden, ook wanneer de dealer zelf niet over deze resources beschikt. Aplusk biedt alle exclusieve producten en diensten aan tegen zeer competitieve prijzen.