Gemeente Amerongen


Wijkschool Jagerspad geopend.

De nieuwe wijkschool aan het Jagerspad is vrijdagmiddag officieel geopend. Wethouder Emmy van Wijngaarden nam de openingshandeling voor haar rekening. Het openingsfeest werd samen met de bewoners van De Petteflet gevierd. De Petteflet is het kindercentrum dat onder hetzelfde dak als de Valkenheuvel is gehuisvest. Het kindercentrum verzorgt kinderdagopvang en buitenschoolse opvang en beheert een peuterspeelzaal.

s Middags volgde er een receptie voor genodigden. Mensen uit de bouwwereld, de politiek, van de besturen van de SKDD (Stichting Kinderopvang Driebergen Doorn) en de school waren aanwezig, evenals collega-directeuren van Het Sticht en van de Driebergse basisscholen. Neeltje Schravesande was ook van de partij. Mede dankzij de inspanningen van de oud-wethouder van de toenmalige gemeente Driebergen-Rijsenburg is het traject van nieuwbouw van wijkschool het Jagerspad in een stroomversnelling geraakt.

Zaterdag 9 september volgde er een instuif voor de kinderen en hun ouders. De kinderen genoten van allerlei attracties en de kinderen voerden circusacts op.

ingang wijkschool jagerspad met 5 woningen voor visueel gehandicapten

Ingang wijkschool Jagerspad met Basisschool de Valkenheuvel, kindercentrum De Petteflet en 5 woningen voor visueel gehandicapten

Robert Zwart maakte van de opening een fotoreportage. Klik daarvoor hier