Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl



bogtstra maakt samenstelling proteq nederlands davis cup team bekend

Davis Cup captain Tjerk Bogtstra heeft zojuist de samenstelling van het Proteq Nederlands Davis Cup Team voor het promotie/degradatie duel tegen Tsjechië bekend gemaakt. Het team zal bestaan uit: Raemon Sluiter, Peter Wessels, Rogier Wassen, Robin Haase en Igor Sijsling. Bogtstra: "Tsjechië heeft een sterk en bekwaam team, maar moet waarschijnlijk sterspeler Stepanek, die met een blessure kampt, missen. Bovendien is ons voordeel dat we een thuiswedstrijd spelen. Desalniettemin wordt het ongetwijfeld een zware dobber. Maar met de steun van het altijd fantastische oranje publiek is het een zeer interessante ontmoeting." Het Proteq Nederlands Davis Cup Team neemt het van vrijdag 22 tot en met zondag 24 september op tegen het Tsjechische team in de Groenoordhallen in Leiden.

Loting

Donderdag 21 september aanstaande vindt om 12.00 uur in het stadhuis in Leiden de loting van

dit duel plaats. Voorafgaand aan de loting spelen basisschoolleerlingen uit Leiden met een aantal Nederlandse en Tsjechische Davis Cup spelers minitennis op het plein voor het stadhuis.

Kaarten voor het Davis Cup by BNP Paribas duel zijn nog te verkrijgen via de TopTicketLine, 0900 300 5000 (¤ 0,45 p/min) of via topticketline.nl.