Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Vrouw rijdt tegen boom voor politiebureau

Publicatiedatum: 11-9-2006 13:42:30

Arnhem - Een 51-jarige vrouw uit Elst is zondagavond pal voor het politiebureau aan de Koppelstraat in Arnhem-Zuid met haar auto tegen een boom gereden. De vrouw bleek uiteindelijk ongedeerd maar was wel onder invloed van alcohol. Politieagenten hoorden rond half twaalf een klap en zagen even later dat er buiten een auto tegen een boom was gereden. De bestuurster was aanvankelijk niet aanspreekbaar en werd uitvoorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek de vrouw echter niets te mankeren. Agenten hadden intussen wel alcohol geroken bij de Elstse waarop bloed werd afgenomen voor een bloedproef. In afwachting van de uitslag daarvan is het rijbewijs van de vrouw ingevorderd. De auto van de vrouw bleek door de aanrijding total-loss en moest worden afgesleept.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Huissenaar opgepakt na uitgaansgeweld

Publicatiedatum: 11-9-2006 13:41:44

Arnhem - Op de Korenmarkt in Arnhem heeft de politie zondagavond een 39-jarige man uit Huissen aangehouden in verband met onder meer mishandeling. De Huissenaar zou in een horecazaak aan de Korenmarkt een andere bezoeker hebben geslagen. Portiers grepen daarbij in en zetten de Huissenaar de zaak uit. Eenmaal buiten zou de man met de portier op de vuist willen gaan. Omstanders grepen daarbij in waarna de man was vertrokken naar een andere zaak. Daar kon hij even later door gewaarschuwde agenten worden aangehouden.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Arnhemmer aangehouden na bedreiging en vernieling
Publicatiedatum: 11-9-2006 13:40:38

Arnhem - Een 37-jarige Arnhemmer is zondagmiddag door de politie aangehouden wegens bedreiging en vernieling. De man zou een familielid in de wijk ´t Broek hebben bedreigd met de dood. Ook zou hij de deur van haar woning hebben ingetrapt en met een fiets op een auto hebben geslagen waardoor schade was ontstaan. Na het voorval waarschuwde het slachtoffer de politie. De Arnhemmer was toen inmiddels vertrokken. Agenten hielden de man in zijn eigen woning aan. De Arnhemmer is in verzekering gesteld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Man verdacht van doorrijden na aanrijding

Publicatiedatum: 11-9-2006 13:39:55

Arnhem - De Arnhemse politie heeft zondagavond een 54-jarige man uit die stad aangehouden op verdenking van het doorrijden na een aanrijding. De man bleek bovendien onder invloed van alcohol. Rond kwart voor tien zou de Arnhemmer op de Eleonorastraat met zijn wagen tegen een geparkeerde auto zijn gebotst. Volgens getuigen ging de man er na de aanrijding vandoor zonder zich bekend te maken. Getuigen noteerden het kenteken van de auto van de Arnhemmer en waarschuwden de politie. Die trof de man even later thuis aan. De Arnhemmer rook naar alcohol en moest meen naar het politiebureau. Daar werd na ademonderzoek vastgesteld dat hij onder invloed was met een alcoholpromillage van 2,46. Dat is ruim vierenhalf keer de norm. Het rijbewijs van de Arnhemmer bleek al eerder te zijn ingevorderd wegens het rijden onder invloed. Ook reed de man rond in een onverzekerde auto. Tegen de Arnhemmer is proces-verbaal opgemaakt. De aanrijding en het doorrijden had hij bekend.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---