Gemeente Alkemade


Aangepaste route buurtbus Alkemade

In verband met de afsluiting van de Meerbrug in Nieuwe Wetering voor zwaar verkeer worden de halteplaatsen voor de buurtbus Alkemade in Nieuwe Wetering tijdelijk opgeheven. Er wordt vanaf 23 augustus 2006 tot vermoedelijk augustus 2007 voor de passagiers voor Roelofarendsveen als volgt gereden.

Heenrit:
De heenrit richting Lisse wordt tot de halte Fransche Brug normaal gereden. Dan wordt de rit voortgezet via de Alkemadelaan en de brug in Oude Wetering en Huigsloterdijk, Kaag naar Lisse. Op de Huigsloterdijk komt een nieuwe tijdelijke halte bij de brug van Nieuwe Wetering.

Passagiers vanaf de Fransche Brug richting Meerkreuk in Oude Wetering, kunnen opstappen of uitstappen op de tijden van de heenrit richting Lisse. Er is wel een mogelijkheid om uit te stappen bij de halteplaatsen van lijn 56 bij de Stationsstraat of Meerkreuk aan de Alkemadelaan in de richting brug Oude Wetering.

Terugrit:
Terugrit via Lisse, Kaag de hele Huigsloterdijk met de tijdelijke halte, tot de brug Oude Wetering naar eindhalte Meerkreuk. De laatste rit (16.52 uur vanaf Lisse) zal wel de volledige terugrit volgen.

Excuses voor het ongemak en "dank" voor uw begrip. Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer Van der Ploeg, coördinator buurtbus Alkemade, tel. (071) 331 31 31.