Ingezonden persbericht


Panelleden helpen kinderen met een levensbedreigende ziekte

GfK Panel Services Benelux kiest voor Villa Pardoes: panelleden kunnen doneren

KAATSHEUVEL - Op maandag 11 september hebben GfK Panel Services Benelux en Villa Pardoes een samenwerking bezegeld. Marktonderzoekbureau GfK is een geheel nieuw consumenten panel via Internet gestart, waarbij de deelnemers punten kunnen verzamelen. Eén van de manieren waarop de punten kunnen worden besteed, is via een donatie aan Villa Pardoes.

ConsumerJury
Ruim 10.000 consumenten zijn al lid van GfK ConsumerJury, een online panel dat op regelmatige basis onderzoek aanbiedt. Door deel te nemen geven consumenten hun mening over tal van zaken. Deze informatie wordt door beleidsmakers gebruikt, waardoor niet alleen invloed wordt uitgeoefend op beslissingen van bedrijven, maar ook de overheid.

De heer C.D. Valstar, directeur GfK Panel Services Benelux, verwoordt het als volgt: "Voor een bedrijf als GfK is het geweldig om door middel van een actieve samenwerking onze panelleden te kunnen attenderen op een goed doel als Villa Pardoes. Een doel dat wij als bedrijf hebben omarmt en wat aansluit bij ons Quality of Life concept. Want Quality of Life is wat Villa Pardoes gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte biedt. We zijn er dan ook enorm trots op dat we Villa Pardoes op deze wijze kunnen ondersteunen en we hopen van harte dat heel veel panelleden dat ook daadwerkelijk doen!"

"Voor Villa Pardoes is het een fantastische kans om via het GfK panel zoveel mensen tegelijk te bereiken", voegt Marian Eberson, Directeur Fondswerving Villa Pardoes, daar aan toe. "We zijn natuurlijk razend benieuwd of panelleden punten doneren aan Villa Pardoes. We zien nu echter al dat de reacties van de panelleden zeer positief zijn. We nodigen bij deze de panelleden dan ook van harte uit om een kijkje op onze website te nemen".

Villa Pardoes
Kinderen met een levensbedreigende ziekte en hun ouders, broertjes en zusjes genieten sinds twee jaar gratis van een unieke week vakantie in Villa Pardoes. Het verblijf heeft ruimte om jaarlijks 400 gezinnen uit Nederland en Vlaanderen te ontvangen voor de vakantie van hun leven. Acht gethematiseerde vakantiehuisjes (zoals Sneeuwwitje, Barbie, Ridder en Space) vormen samen een sprookjesachtig slakkenhuis, waar alles voor een leuke vakantie voorhanden is.

Fondsen
Een gratis verblijf van de gezinnen in Villa Pardoes kost natuurlijk geld en moet dan ook gefinancierd worden. Het adopteren van het verblijf van acht gezinnen gedurende een week kost zo'n E 13.600,--. Ook kunnen bedrijven het verblijf van één gezin adopteren, hetgeen E 1.800,-- kost. Voor E 25,-- per jaar kan men particulier donateur van Villa Pardoes worden. Voor informatie over donateurschap of inzamelingsacties www.villapardoes.nl.

Kaatsheuvel, 11 september 2006
Fotografie:Fotoburo Dick Sars(foto's kunnen met naamsvermelding rechtenvrij worden gebruikt)
---

Noot aan de redactie:
Heeft u vragen of wilt u beeldmateriaal ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Marian Eberson, Directeur Fondswerving Villa Pardoes, telefoonnummer 0416 - 387222, e-mail: meberson@villapardoes.nl. Na kantooruren kunt u bellen met 06 - 55 30 30 08. -----------------------

---- --