Topmannequin Manuela Loth ambassadrice Nederland Positief


AMSTERDAM, 20060911 -- Manuela Loth, het bekendste gezicht op de Nederlandse catwalks, heeft zich als ambassadrice aan de stichting Nederland Positief verbonden. De gloednieuwe ambassadrice is bijzonder optimistisch over ons land : "De tolerantie in Nederland vind ik zeer positief."

Loth heeft ook een boodschap voor de Nederlanders: "Wat je positief aan een ander geeft, krijg je positief terug." Manuela Loth zal op een bijzondere wijze haar positieve boodschap verkondigen. "Ook op de catwalks zal ik op een verrassende manier laten zien dat ik volledig achter de campagne van Nederland Positief sta."

Manuela Loth loopt als mannequin voor bijna de gehele vaderlandse modewereld. Zo is zij mannequin voor Frans Molenaar, Ronald Kolk, Sheila de Vries, Paul Schulten en Erny van Reijmersdal. Ook in het buitenland is zij een veelgevraagd model. Loth sierde vele covers van Nederlandse bladen, zo stond zij op de allereerste cover van het magazine Miljonair.

De stichting Nederland Positief heeft zich ten doel gesteld om campagne te voeren voor een positiever Nederland. Dit doet zij doormiddel van ludieke en veelal nieuwswaardige projecten als de officiële Nederlandse Wall of Fame, de Mooiste Lach van Nederland Verkiezing en het onderzoek naar de `Meest positieve Nederlander'. Verschillende bekende Nederlanders zijn inmiddels als ambassadrice aangetrokken: Yolanthe Cabau van Kasbergen, Afke Reijenga, SBS-presentatrice Gallyon van Vessem en voormalig TMF-VJ Renée Vervoorn.





Ingezonden persbericht