KlusKontakt verbant reclame


De eerste website, geheel gericht op dienstverleners, is vanaf vandaag volkomen reclameloos

CULEMBORG, 20060911 -- Een tijdlang verschenen er ook op KlusKontakt de 'adds door Google'-blokjes. Deze zijn nu verdwenen, tot opluchting van gebruikers. Knipperende banners en andere onzin hebben er nooit op gestaan. En van de bijdrage van een luttele 1 euro per maand kan geen dienstverlener wakker liggen. Zoeken blijft gratis.

Sinds 2004 is KlusKontakt in de lucht: de eerste website waarop iedereen simpel een dienstverlener kan vinden.

KlusKontakt was de eerste website die zich zeer specifiek op deze markt richtte. Er is een tijdje geëxperimenteerd met reclame-blokjes van Google maar die irriteerden gebruikers alleen maar. Op steeds meer plekken duiken deze, vaak listig gecamoufleerde, blokjes op, tot frustratie van bezoekers.

KlusKontakt neemt een moedige beslissing: géén reclame meer, maar 12 euro per jaar inschrijfkosten voor de dienstverlener. Zowel dienstverleners als zoekers reageren enthousiast: de site is zo snel dat je niet met je ogen kunt knipperen of de dienstverlener is gevonden (natuurlijk gesorteerd op afstand tussen de dienstverlener en zoeker).

Een handige rubrieksindeling maakt het verder bijzonder makkelijk juist dié dienstverlener te vinden die u zoekt.

De site is voor dienstverleners onderhoudsvrij. Geen gebel naar 0900 nummers en zo meer. De loodgieter kan gewoon weer aan 't werk!

Voor meer informatie: info@kluskontakt.nl of www.kluskontakt.nl





Martijn Claassen