Matt Jacobs Bluesgroup: Dé bluessensatie van de Benelux


LEIDEN, 20060911 -- Op 28 oktober speelt de nieuwe band de 'Matt Jacobs Bluesgroup' in Café Jerommeke te Eersel (NB), op 29 oktober in 'De Twee Spieghels' te Leiden, op 24 November in 'Café de Tregter' te Leiden en op 25 November in 'Café Lokaal' te Heemskerk.

De Matt Jacobs Bluesgroup werd opgericht in het eind van 2005 door Matt Jacobs. Zijn interesse voor het gitaarspel werd aangewakkerd door Stevie Ray Vaughan, Mark Knopfler en zelfs door Albert Lee. Heden zijn invloeden van onder andere Joe Bonamassa en Kenny Wayne Shepherd ook goed terug te horen in het werk van de band.

Alle Muzikanten hebben op muzikaal vlak hun sporen al ruimschoots verdiend en dat is te horen ook! De solide basis wordt gelegd door bassist Michiel van Meeteren en drummer Bram Jacobs. Zanger Wijnand Boon doet versteld staan met zijn heerlijke, krachtige stemgeluid.

Voor geïnteresseerden heeft de band ook een mooie demo-cd te koop waarop een paar schitterende stukken van Stevie Ray Vaughan vertolkt worden door de band. Uiteraard wordt ook eigen werk niet geschuwd en zal er hopelijk binnen niet al te lange tijd een heuse cd uitkomen.

Kortom: de groep is goed voor een dampende avond vol bluesrock, shuffles en lekkere ballads!

Matt Jacobs Bluesgroup
Site: www.matt-jacobs.com





Ingezonden persbericht