Generali

Nieuw: Het Generali VerzuimTotaalPlan

Generali introduceert een nieuwe verzuimtotaaloplossing voor werkgevers: het Generali VerzuimTotaalPlan. Een flexibel en op preventie gericht verzuimplan dat bedrijven zekerheid en continuïteit biedt tegen een bijzonder concurrerend tarief. Met het Generali VerzuimTotaalPlan worden bovendien zowel de verzekering als alle organisatorische zaken via één loket geregeld. Hiervoor is Generali een samenwerking aangegaan met vijf verzuimdienstverleners.

De verzuimtotaaloplossing

Het Generali VerzuimTotaalPlan biedt de werkgever een totaaloplossing waardoor hij zeker weet dat hij zijn zaken rond verzuim goed heeft geregeld. De basis wordt gevormd door een verzuimverzekering, waarmee de werkgever de verplichte loondoorbetaling kan opvangen. Hij heeft de keuze uit een verzuimverzekering met een eigen risicotermijn of met een eigenrisicobedrag. Beide met gratis online registratie van en inzicht in ziek- en hersteldmeldingen via Click & Claim. Bovendien kan de werkgever zelf aangeven wie hij wil verzekeren: al zijn personeel of alleen bepaalde groepen werknemers. De verzuimverzekering kan eenvoudig worden uitgebreid met een pakket verzuimdiensten waarmee de werkgever niet alleen zorgt voor snelle werkhervatting, maar ook voor effectieve verzuimpreventie.

De voordelen

Het VerzuimTotaalPlan heeft naast het zeer scherpe tarief nog meer aantrekkelijke voordelen, zoals een ruime keuze uit eigenrisicotermijnen, werkgeverslasten die tot maximaal 40% van de loonsom kunnen worden meeverzekerd, een efficiënte verzuimadministratie via Click & Claim, een verzuimbeleidscan, een hoge vergoeding voor re-integratiekosten en een gratis verhaal- en rechtsbijstandsverzekering.

Keuze uit vijf verzuimdienstverleners

Binnen het VerzuimTotaalPlan werkt Generali nauw samen met meerdere verzuim-dienstverleners, namelijk: Arbo Active, De Arbodienst, Arbo Unie, Capability en Maetis. Zij staan garant voor persoonlijk en deskundig advies, gericht op duurzame oplossingen. De klant bepaalt zelf welke verzuimdienstverlener het beste bij hem past. Hij profiteert daarbij van abonnementskosten die in relatie tot de huidige markt bijzonder laag zijn.

Service voor het intermediair

Het intermediair kan het VerzuimTotaalPlan aanbieden aan de hand van een aantal nieuwe materialen, zoals een brochure, een productkaart en een vergelijkingsoverzicht van de verzuimdienstverleners. Daarnaast zijn via Generali's website voor het intermediair, www.generaligis.nl, de benodigde materialen te downloaden.

Publicatiedatum: 07-09-2006

© Generali verzekeringsgroep 2006