Senternovem


Voorlichtingsbijeenkomst voor adviesbureaus die werk maken van duurzaam inkopen : Overheden op kop met Duurzaam Inkopen

Aanvangsdatum

12-09-2006

De bijeenkomst start om 15.30 uur en eindigt omstreeks 17.00 uur met een borrel.

Overheden kopen voor tientallen miljarden euros in, van pennen tot bruggen. Daarmee hebben zij grote invloed op de markt. Bovendien hebben overheden een voorbeeldfunctie. Als overheden duurzaamheidcriteria meenemen bij alle inkopen en aanbestedingen, geven ze daarmee een enorme impuls aan een duurzame samenleving. Voor de rijksoverheid is er een doelstelling om in 2010 voor 100 % duurzaam in te kopen, voor alle andere overheden ligt deze doelstelling op 50 %.

SenterNovem wil u als gespecialiseerd adviesbureau met kennis van zaken rondom duurzaamheid, inkoop en duurzaam inkopen op de hoogte brengen van de meest recente ontwikkelingen rondom Duurzaam Inkopen. We zullen aandacht besteden aan de volgende onderwerpen:
* De laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam inkopen en duurzame bedrijfsvoering bij overheden. Hierin komen de 50 en 100 % doelstellingen uitgebreid aan bod.

* Korte uitleg van de diverse instrumenten en hulpmiddelen die SenterNovem heeft ontwikkeld voor de doelgroepen.
* Korte presentatie over het programma Duurzame Bedrijfsvoering Overheden

* Uiteraard is er voldoende tijd en gelegenheid tot kennisuitwisseling.

Doelgroep

Voorlichtingsbijeenkomst voor adviesbureaus die werk maken van duurzaam inkopen

Locatie

SenterNovem Utrecht

Toegangsprijs

Aan deelname zijn geen kosten verbonden

Contact

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een e-mail met uw contactgegevens te sturen naar duurzaaminkopen@senternovem.nl. Met vragen over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met Christine Weijs, 030 2393754.
Wijzigingsdatum | 07-07-2006