Ingezonden persbericht


Stichting Digikring Flevoland organiseert 'De Toekomsttafel - ICT in Nederland'

Open bijeenkomst over ICT trends en de impact op de Flevolandse ICT-ondernemer

Almere, 17 augustus 2006 - Stichting Digikring Flevoland organiseert in samenwerking met Syntens op 12 september aanstaande een bijeenkomst met als titel 'De Toekomsttafel - ICT in Nederland'. Als locatie is gekozen voor Dooworld, het entertainment centre in het nieuwe stadscentrum van Almere.

Tijdens de bijeenkomst worden onder de bezielende leiding van niemand minder dan gerenommeerd trendwatcher Richard Lamb de belangrijkste trends in de wereld van ICT in Nederland besproken. Centraal staat hierbij de vraag: welke impact hebben deze trends voor ICT-ondernemingen uit Flevoland? In een afwisselend programma dat bol staat van de interactie worden deelnemers geprikkeld te brainstormen over het antwoord op deze vraag. Daarnaast worden deelnemers aangemoedigd om gedurende een korte 'pitch' van enkele minuten toe te lichten welke trends zij zien op hun specifieke vakgebied. Een unieke kans voor de Flevolandse ICT-ondernemer om zichzelf te profileren onder mede-ondernemers.

De bijeenkomsten van de Stichting Digikring Flevoland, na ICT-office het grootste netwerk van ICT-ondernemingen in Nederland, zijn normaliter voorbehouden aan de donateurs van de stichting. Voor deze bijeenkomst is echter een uitzondering gemaakt. Niet-donateurs van de Digikring worden dan ook van harte uitgenodigd zich aan te melden voor wat een interessante en vooral interactieve netwerkbijeenkomst belooft te worden.

Meer informatie over de bijeenkomst 'De Toekomsttafel - ICT in Nederland' van 12 september is te vinden op de website van Stichting Digikring Flevoland op www.digikringflevoland.nl, of op de website van de Landelijke Digikringen, www.digikring.nl

Over Stichting Digikring Flevoland

Stichting Digikring Flevoland is dé netwerk- en kennisfacilitator voor ICT en ICT-gerelateerde ondernemingen in Flevoland. Minimaal 4x per jaar organiseert de stichting voor haar donateurs interessante bijeenkomsten, hierbij vaak ondersteund door of in samenwerking met Syntens.

Donateurs betalen een bijdrage van ¤200,00 per bedrijf per kalenderjaar. Niet-donateurs kunnen de bijeenkomsten eveneens bijwonen. Vooraanmelding is hierbij gewenst. De kosten bedragen ¤50,00 per deelnemer, tenzij anders aangegeven.

Over gastspreker Richard Lamb

Richard Lamb is een vooraanstaand trendwatcher op het gebied van ICT en één van de 10 meest gevraagde gastsprekers in Nederland (bron: Managementteam). www.trendwatcher.com / www.toekomsttafel.nl

Niet bestemd voor publicatie

Voor meer informatie over deze bijeenkomst of de Stichting Digikring Flevoland kunt u contact opnemen met:


- Activiteitencommissie: dhr. B. Catsburg,


- Voorzitter bestuur: dhr. W. Flaat

E-mail: bestuur-algemeen@digikringflevoland.nl

Met vriendelijke groet,
Wolter Tjeenk Willink
Traffic Builders B.V.
Randstad 22-115
1316 BW Almere
Tel. 036-5374241
Fax: 036-5354519
E-mail: wolter@traffic-builders.com
WWW: www.traffic-builders.com