Gemeente Bussum

Voorontwerpbestemmingsplan Het SpiegelPrins Hendrikpark BOSLAAN-website.JPG

Op 12 september wordt er een inspraakavond gehouden over het voorontwerpbestemmingsplan Het Spiegel-Prins Hendrikpark.

De inspraakavond wordt gehouden in het gemeentehuis van Bussum en begint om 20.00 uur.

Op 12 december 2005 heeft de gemeente Bussum een inspraakavond gehouden over de startnotitie voor het bestemmingsplangebied Het SpiegelPrins Hendrikpark. Hierna is een inspraaknotitie opgesteld die ter inzage heeft gelegen in de periode van 2 tot 30 juni 2006 en op 23 mei jl. door het college van burgemeesters en wethouders is vastgesteld. De startnotitie en de inspraaknotitie vormen samen de basis voor het op te stellen voorontwerpbestemmingsplan.

Inhoud van de avond

Op de avond wordt voor bewoners van het gebied en andere belanghebbenden het voorontwerpbestemmingsplan verder toegelicht. Deze toelichting wordt gegeven door het Adviesbureau voor Ruimtelijk Beleid Ontwikkeling en Inrichting (RBOI). RBOI maakt voor de gemeente Bussum het nieuwe bestemmingsplan Het Spiegel-Prins Hendrikpark. In het voorontwerpbestemmingsplan zijn met name de beschrijving van de verschillende bestemmingen en de juridische planbeschrijving nader uitgewerkt. Verder wordt op deze avond de vervolgprocedure voor het maken van het nieuwe bestemmingsplan Het Spiegel-Prins Hendrikpark nader toegelicht. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden

Wanneer u bij deze inspraakavond aanwezig wilt zijn, dan dient u dit uiterlijk vrijdag 8 september aanstaande door te geven aan mevrouw S. de Groot, tel. (035) 692 88 81 of e-mail:
bestemmingsplanspiegel@bussum.nl. Vermeld hierbij uw naam en adres.

Informatie

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website, in de rubriek Bouwen en Wonen, onder het kopje Visie & Beleid, bestemmingsplan Het Spiegel-Prins Hendrikpark. U kunt hier het voorontwerpbestemmingsplan downloaden. Tevens ligt het plan ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis in de periode 25 augustus tot 6 oktober 2006.

U kunt ook bellen met de projectleider, mevrouw L. Teuwen, tel. (035) 69 28 520. Wilt u schriftelijk reageren? Schrijf dan naar: Gemeente Bussum, Afdeling Ruimtelijke Inrichting, t.a.v. mevrouw L. Teuwen, Postbus 6000, 1400 HA BUSSUM. U kunt ook mailen: bestemmingsplanspiegel@bussum.nl.