Provincie Zeeland

Gedeputeerde Le Roy houdt innovatiespreekuur voor het MKB

Gedeputeerde M. le Roy (economische zaken) houdt vanaf dinsdagavond 12 september een tweewekelijks innovatiespreekuur. Het eerste spreekuur wordt gehouden in Goes, daarna volgen op 26 september Axel en op 10 oktober Zierikzee. Ondernemers uit het MKB die behoefte hebben aan specifieke informatie om innovatie mogelijk te maken of die bijvoorbeeld een oplossing zoeken om tijdelijk iets te kunnen testen, kunnen met hun vragen bij de gedeputeerde terecht. Zij kan haar netwerk inzetten om de vragen te beantwoorden. Via innovatiespreekuur@zeeland.nl of telefoonnummer 0118 631 432 kunnen ondernemers zich aanmelden.

De gedeputeerde neemt dit initiatief om innovatie in Zeeland een impuls te geven. Innovatieve bedrijven spelen een belangrijk rol bij de groei van de regionale economie en de werkgelegenheid.

Goes, Axel en Zierikzee

De spreekuren vinden elke twee weken plaats tussen 19.00 en 21.00 uur in afwisselend in Goes, Axel en Zierikzee. Met het spreekuur wil gedeputeerde le Roy ondernemers de mogelijkheid bieden om op een eenvoudige wijze in contact te komen met de Provincie Zeeland. Zij kan een makelaarsfunctie vervullen en partijen bij elkaar brengen. Ondernemers kennen de provincie vaak alleen van de vergunningen en verplichtingen en weten niet dat het actieve stimuleringsbeleid hen verder kan helpen. Het spreekuur geeft MKB-ondernemers de gelegenheid hiervan gebruik te maken.

6 september 2006, mw. H. Blok, 0118-631392, persberichtnummer 139