LTO Noord


Premier Balkenende spreekt leden LTO Noord Fryslân toe

12 september: eerste Dag van LTO Noord

Minister-president Balkenende is volgende week dinsdagavond 12 september aanwezig tijdens de ledenavond van LTO Noord Fryslân. Hij houdt die avond een inleiding over de land- en tuinbouw als één van de meest innovatieve sectoren van ons land. De premier zal ingaan op de kansen voor de agrarische ondernemers in Noord Nederland en het perspectief dat de overheid daarbij kan bieden. Hierna volgt een forumdiscussie met de kamerleden Joop Atsma (CDA), Thijs Berman (PvdA), Janneke Snijder (VVD) en LTO Noord voorzitter Jan Heijkoop. Jan Heijkoop licht die avond bovendien de visie van LTO Noord toe. Voorzitter Geart Kooistra verzorgt de opening en de afsluiting van de bijeenkomst.

De bijeenkomst vindt plaats in schouwburg De Lawei te Drachten en begint âs avonds om 20.00 uur.

Iedere provincie organiseert een Dag van LTO Noord. De bijeenkomst van LTO Noord Fryslân op 12 september is de eerste in de reeks. De dagen zijn bedoeld om leden te informeren, met hen in gesprek te gaan en het netwerk van de agrarische sector in die regio te versterken. Onder het genot van een hapje en een drankje is er dan ook volop de gelegenheid om met de sprekers, de agrarische ondernemers en de vertegenwoordigers van agribusiness, overheden en andere instanties van gedachten te wisselen.

Vanaf september tot en met december 2006 vinden negen Dagen van LTO Noord plaats. De eerstvolgende zijn die van de provincies Drenthe, Zuid-Holland en Overijssel. Deze staan voor november gepland.

Woensdag 6 september 2006