Provincie Gelderland

activiteiten in en om het provinciehuis gelderland

De leden van het college van Gedeputeerde Staten vertegenwoordigen de provincie bij tal van gelegenheden. Naast de provincie organiseren verschillende instellingen en organisaties bijeenkomsten en activiteiten waar gedeputeerden en de Commissaris van de Koningin bij aanwezig zijn. Bijgaand een overzicht van de bijeenkomsten en activiteiten die in de komende periode van belang zijn.

Dinsdag 12 september

. Gedeputeerde Harry Keereweer neemt deel aan het nationaal toekomstdebat 'Water, aarde en samenleven 2006, van dreiging naar kansrijke ruimte'. Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Willem-Alexander, voorzitter van de adviescommissie water, is speciale gast. Vraagstukken, uitdagingen en oplossingen op het gebied van ruimtelijke ordening van Nederland Waterland worden besproken. Meer informatie: www.wateraardesamenleven.nl. (10.00 - 17.00 uur; Beurs-WTC Rotterdam, Beursplein 37 in Rotterdam) Dit gaat om een rectificatie wat betreft datum (in plaats van 10 september)
. De Commissaris van de Koningin opent de conferentie over innovatie in het Voortgezet Onderwijs in Gelderland. Slash21 is een initiatief van de Stichting Carmelcollege en het onderwijsadviesbureau KPC en betreft innovatie op het onderwijscurriculum, de leeromgeving, het personeelsbeleid, de schoolorganisatie en de relatie met de ouders van de leerlingen.