Gemeente Eindhoven

Persbericht 11 september 2006, 223

Burgemeester Sakkers opent nieuwe Bedrijvenloket tijdens de Regio Business Dagen

Gemeente Eindhoven lanceert het (digitaal) Bedrijvenloket â één loket voor alle ondernemerszaken - tijdens de Bedrijvencontactdagen op 12 september in het WTC Eindhoven. Om 17.00 uur opent Burgemeester Sakkers op feestelijke wijze dit Bedrijvenloket.

Visie gemeente Eindhoven

Het bedrijvenloket past binnen de nieuwe visie van de gemeente Eindhoven. Een visie waarin de dienstverlening naadloos aansluit op de behoefte van burgers en bedrijven. Het Bedrijvenloket is de eerste uiting van âde nieuwe dienstâ van de gemeente.

Bedrijvenloket

Het bedrijvenloket is te bereiken via telefoonnummer 040 â 2386666 of via www.eindhoven.nl. Hier vindt u actuele informatie over procedures, diensten en producten van de Gemeente Eindhoven, zoals vergunningen, starten van een bedrijf, huisvesting, cijfers & trends. Het digitale bedrijvenloket zal de komende maanden verder worden ontwikkeld.

Gemeente Eindhoven op Regio Business Dagen

Tijdens de Bedrijvencontactdagen kunt u kennismaken met de nieuwe stijl van de gemeente Eindhoven. Op 12 september om 17.00 uur wordt het (digitale) bedrijvenloket feestelijk geopend en 13 september staat in het teken van de nominaties van de High Tech Campus Eindhoven en Flight Forum als beste bedrijventerrein van Nederland. Tijdens beide dagen bent u van harte welkom om kennis te maken met de collegaâs van Economische Zaken, Planontwikkeling en Vastgoed.