Nu bij CarDelMar : Dolce Vita in de aanbieding

Cardelmar

Nu bij CarDelMar : Dolce Vita in de aanbieding

HAMBURG, September 12 /PRNewswire/ --


- De online-huurauto bemiddelaar start Italië-special


- Italië-gangers rijden bij CarDelMar nu extra goedkoop.


- De online-broker biedt iedereen die in september of oktober naar Italië gaat, huurauto's in de klein- en compactautocategorie tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen.


- Op www.cardelmar.com vinden Italiëgangers hun goedkope huurauto.

Bella Italia is in de herfst op zijn mooist. Schilderachtige dorpjes ontdekken, oude olijvenboomgaarden, wijngoederen en afgelegen restaurants, relaxen aan het strand of in een kleine bar - daarvoor zijn de temperaturen nu ideaal. Dolce Vita genieten, mobiel en onafhankelijk onderweg zijn: de Italië special van CarDelMar maakt het mogelijk.

De online-huurauto-broker biedt alle Italië-gangers in september en oktober speciale prijzen: de Lancia Ypsilon voor een weekje Toscane vanaf Pisa is er bijvoorbeeld al voor 195 Euro, een Alfa Romeo 147 JTD voor 277 Euro.

De Italië-special geldt voor alle klein- en compactauto's van de aanbieder Europcar bij verhuur vanaf heden tot eind oktober.

Alle belangrijke elementen, zoals belastingen, gereden kilometers, verzekeringen (volledig-cascodekking met restitutie van het eigen risico in geval van schade, evenals diefstalverzekering) evenals vliegveldterbeschikkingstelling en -toeslagen zijn bij de prijs inbegrepen.

De online-broker CarDelMar biedt vakantiegangers met vrijheidsdrang sinds maart 2005 huurauto's tegen aantrekkelijke prijzen aan. Daarbij werkt CarDelMar in meer dan 35 landen met gerenommeerde internationale autoverhuurbedrijven zoals Europcar samen.

Bij CarDelMar zijn niet alleen alle prestaties rondom de huurauto inbegrepen, maar ook een veelomvattende service, zoals de CarDelMar Pocketguides. In het internet staat het gehele aanbod van de vakantiehuurautoaanbieder onder www.cardelmar.com ter beschikking.

Contact:

Carsten Greiner
CarDelMar Ferienautovermietung GmbH
Spaldingstr. 77
20097 Hamburg
Tel.: +49-(0)40-55403-251
Fax: +49-(0)40-55403-260
E-Mail: carsten.greiner@cardelmar.com