Gemeente Ambt Montfort


Afscheid Burgemeester Evers

BURGEMEESTER EVERS: LIEVER GEEN RECEPTIE

Na 2 jaar werkzaam te zijn voor de gemeente Ambt Montfort neemt waarnemend burgemeester Henk Evers per 1 oktober afscheid van de gemeente Ambt Montfort en haar inwoners. Henk Evers is met ingang van
1 oktober benoemd tot burgemeester van Nederweert. Natuurlijk hoort bij een afscheid van de gemeente ook afscheid nemen van de inwoners.

De burgemeester heeft aangegeven niet voor een traditionele receptie te willen kiezen.
Hij wil onderwerpen die u, de inwoners, interessant vinden aan bod laten komen tijdens een tv-interview.
Burgemeester Evers over deze keuze: Een receptie heeft vooral een groot beleefdheidsgehalte. Ik vind het interessanter en beter om tijdens de tv uitzending in te gaan op opmerkingen en vragen van burgers. Bovendien kan ik op die manier voor een groter publiek mijn gedachten over Ambt Montfort en de nieuwe gemeente voor het voetlicht brengen dan tijdens een traditionele receptie.

Bent u de Montfortse Claudia de Brey, de Jeroen Pauw uit Berg of de Posterholtse Ferry Mingelen?
Zo ja, dan nodigt hij u graag uit om prangende vragen en/of opmerkingen te mailen naar de gemeente:
lievergeenreceptie@ambtmontfort.nl.

In de tv uitzending zal de burgemeester samen met enkele bekende gasten praten over het verleden, heden en de toekomst van Ambt Montfort en natuurlijk ook ingaan op uw vragen.

Het interview wordt uitgezonden door de lokale omroep, over datum en tijdstip binnenkort ontvangt u binnenkort meer informatie.