Politieberichten district Rijn&Venen

Utrecht, 12-09-2006

Dronken bestuurder

VINKEVEEN Dinsdagochtend omstreeks 01.10 uur controleerde de politie een 33-jarige bestuurster op de Vinkenkade. Uit de ademanalyse bleek dat zij teveel gedronken had; zij had 335 ug/l alcohol in haar lichaam. Zij kreeg een rijverbod van vier uur. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Aanrijding

LINSCHOTEN Op maandagmiddag rond 12.45 uur vond er op de Ness een aanrijding plaats tussen een automobilist en een fietsertje.

Een 5-jarige fietser uit Linschoten fietste vanaf de Heulestein tussen de woningen door, de rijbaan van de Ness op. Een 49-jarige bestuurster uit Linschoten reed over de Ness, had haar aandacht gericht op een meisje op het trottoir en zag daardoor vermoedelijk het jongetje te laat, waardoor een aanrijding plaatsvond. Het jongetje kwam op de motorkap van de auto terecht en rolde er bij stilstand vanaf. Zijn moeder bracht hem meteen met hoofdletsel en diverse schaafwonden over naar het Hofpoort ziekenhuis. Later op de dag kon hij weer naar huis. De politie onderzoekt de aanrijding.